Betalingsbetingelser

Se Min Kjole Aps.
att. Seminkjole.dk
Centervej 11
8963, Auning

 

Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil indenfor max 10 timer på hverdage modtage besked via e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre/udsolgte produkter). 

Vi oplever dog pt. problemer med Googles G-mail der putter vores ordrebekræftigelse i deres Spamfilter. Derfor skal brugere af Gmail være opmærksomme på dette. 

Betaling:
Ordrer kan udelukkende ske med betalingskort via hjemmesiden: 

Kreditkort:
Grafikken nederst til højre, viser hvilke kort vi accepterer. (Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron og Maestro Card.)
Seminkjole.dk anvender en betalings-gateway fra ePay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes 100% krypteret. 

Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varer. 

Betaling iflg. særlig aftale
Ved særlig aftale kan du betale via forudbetalt faktura (min. køb 1000,- DKK og vi er nødsaget til at tage et faktureringsgebyr på 49,- for håndteringen af denne slags ordrer). Hvis du er lidt i tvivl eller ikke så ofte handler på nettet, kan du kontakte vores kundeservice på info@seminkjole.dk og oplyse hvilke varer, du ønsker at bestille og så hjælper vi dig gerne.
OBS: Ved kontooverførsel er du ikke dækket af den normale indsigelsesordning. 

EAN-betaling
Ved særlig aftale kan vi sende din faktura som en EAN-faktura til offentlige organisation og lignende. Du skal blot kontakte kundeservice og oplyse hvilke varer du ønsker at bestille. Vi tager et faktureringsgebyr på 49,- for håndteringen af denne slags ordrer.